Bine ai venit! Aici găsești ajutor!
Oradea, Deva, București
Sună-ne chiar acum: 0771 314 351

Despre noi

DECLARAȚIA DE PRINCIPIU A CENTRULUI DE CONSILIERE

PRECIOUS LITTLE FEET – VIAȚĂ ȘI SPERANȚĂ

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate este lucrarea lui Isus Cristos prin biserica Lui. De aceea, întrupat prin voluntarii săi, centrul se angajează să transmită Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos femeilor care trec printr-o criză cauzată de o sarcină neplanificată; atât prin cuvinte cât şi prin fapte. Potrivit cu acest scop, se aşteaptă ca cei care sunt membrii ai conducerii centrului de consiliere a femeilor însărcinate, directori şi voluntari să-L cunoască pe Cristos ca Mântuitor şi Domnul lor.

Close-up of psychiatrist hands together holding palm of her patient

Centrul de consiliere

al femeilor însărcinate
  • Centrul de consiliere a femeilor însărcinate se angajează să ofere clientelor informaţii precise şi complete despre dezvoltarea prenatală şi avort.
  • Centrul de consiliere a femeilor însărcinate se angajează să aibă o atitudine de integritate în lucrarea cu clientele, câştigându-le încrederea şi asigurându-le informaţiile şi serviciile promise. De asemenea, centrul condamnă orice formă de minciună prezentă în reclame sau în discuţiile individuale cu clienta.
  • Centrul de consiliere a femeilor însărcinate se angajează să asiste femeile pe perioada sarcinii, sprijinindu-le emoţional şi oferindu-le asistenţă practică. Cu ajutorul oamenilor lui Dumnezeu şi întregii comunităţi, femeile pot privi cu speranţă în viitor şi pot face planuri constructive pentru ele însele şi pentru bebeluşii lor.

Declarația de misiune

declarația de principiu a centrului de consiliere

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate este lucrarea lui Isus Cristos prin biserica Lui. De aceea, întrupat prin voluntarii săi,  centrul se angajează să transmită Evanghelia Domnului nostru  Isus Cristos femeilor care trec printr-o criză cauzată de o sarcină neplanificată; atât prin cuvinte cât şi prin fapte. Potrivit cu acest scop, se aşteaptă ca cei care sunt membrii ai conducerii centrului de consiliere a femeilor însărcinate, directori şi voluntari să-L cunoască pe Cristos ca Mântuitor şi Domnul lor.

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate se angajează să ofere clientelor informaţii precise şi complete despre dezvoltarea prenatală şi avort.

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate se angajează să aibă o atitudine de integritate în lucrarea cu clientele, câştigându-le încrederea şi asigurându-le informaţiile şi serviciile promise. De asemenea, centrul condamnă orice formă de minciună prezentă în reclame sau în discuţiile individuale cu clienta.

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate se angajează să asiste femeile pe perioada sarcinii, sprijinindu-le emoţional şi oferindu-le asistenţă practică. Cu ajutorul oamenilor lui Dumnezeu şi întregii comunităţi, femeile pot privi cu speranţă în viitor şi pot face planuri constructive pentru ele însele şi pentru bebeluşii lor.

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate nu face discriminare între rase, crez, culoare, naţionalitate, vârstă sau starea civilă a clientelor sale.

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate nu recomandă, nu efectuează și nu sugerează avortul sau medicamente care provoacă avort.

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate oferă în permanenţă asistenţă gratuită.

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate se angajează să comunice comunităţii locale nevoile femeii însărcinate precum şi faptul că avortul complică nevoia omenească în loc să o rezolve

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate nu recomandă, asigură sau sugerează tinerelor anticoncepţionale. (Femeile căsătorite care doresc informaţii despre metodele anticoncepţionale trebuie încurajate ca, împreună cu soţii lor, să se sfătuiască cu păstorul lor  sau cu medicul personal).

Centrul de consiliere a femeilor însărcinate recunoaşte că adopţia este o soluţie alternativă a avortului, dar nu o preferă în defavoarea altor soluții alternative de ocrotire a vieţii. Centrele nu depind de agenţiile de adopţie şi se raportează la ele ca la oricare altă resursă. De asemenea, nu primesc nici un fel de ajutor financiar de la aceste agenţii, nu încheie contracte şi nu lucrează în acelaş loc cu ele. Centrele de îngrijire a femeilor însărcinate nu iniţiază şi nici nu facilitează adopţii independente, chiar dacă agenţiile le reomandă în statele unde acestea sunt legale.